ДОМ ЗДРАВЉА УГЉЕВИК ОБИЉЕЖИО КРСНУ СЛАВУ

By: | Tags: | Comments: 0 | новембар 22nd, 2016

Ломљењем славског колача здравствени радници угљевичког Дома здравља у присуству бројних  гостију и  званичника општине Угљевик обиљежили су крсну славу Светог Архангела Михаила-Аранђеловдан.

„Здравственим радницима желим да имају што мање посла и пацијената, да их заједно са нашим осигураницима служи здравље“, упутио је честитку директор Дома здравља Југослав Цветковић и додао да ова здравстевна установа води социјално одговорну политику.

„Пружамо адекватну здравствену заштиту нашим осигураницима, модернизацијом наше установе пратимо свјетске токове и напредак здравствене технологије која је непопходна за пружање здравстевене заштите“, рекао је Цветковић новинарима.

Он је истакао да је Дом здравља у посљедњих годину дана уз помоћ локалне управе  набавио ренген апарат, модерно санитетско возило које служи за прву помоћ, биохемијски анализатор, стоматолошку столицу што ће према његовим ријечима побољшати и унаприједити здравствену заштиту грађанима општине Угљевик.

Начелник Угљевика Василије Перић честитао је крсну славу здравственим радницима и подсјетио да је локална управа ове подмајевичке општине у протеклом периоду издвајала материјална средства како би грађани имали што бољу здравствену заштиту и нагласио да ће се и у наредном периоду подстицати здравство  јер је то према његовим ријечима опредјељење руководства општине Угљевик.

У оквиру обиљежавања славе Дома здравља Угљевик одржан је парастос за преминуле колеге и положено цвијеће на спомен-обиљежје испред ове здравствене установе.